Szanowni Państwo,
w imieniu organizatorów IFS Office Central & Eastern Europe, Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, międzynarodowej organizacji logistycznej CSCMP oraz Biura Promocji Jakości mamy zaszczyt zaprosić Państwa na IV edycję Kongresu Bezpieczeństwa Żywności „Jakość i bezpieczeństwo żywności oraz wykorzystanie innowacyjnych rozwiązań źródłem sukcesu w biznesie.” Kongres odbędzie się 11 października 2017 roku w Centrum Konferencyjnym Polin w Muzeum Historii Żydów Polskich w Warszawie. Wydarzenie stanowi platformę wymiany wiedzy i doświadczeń w zakresie bezpieczeństwa żywności, nowych technologii, dostępu do rynku, bezpieczeństwa biznesu oraz globalnej logistyki.
Zaproszenie oraz program Kongresu do pobrania TUTAJ
Aby wziąć udział w wydarzeniu należy dokonać rejestracji TUTAJ
W ramach wydarzeń towarzyszących Kongresowi w Foyer Centrum Konferencyjnego odbędzie się wystawa innowacyjnych technologii, produktów, opakowań i rozwiązań logistycznych. Celem wystawy jest zapoznanie uczestników Kongresu z osiągnięciami poszczególnych wystawców. Uczestnikami Kongresu będą m.in. przedstawiciele prasy fachowej, przedstawiciele producentów produktów spożywczych, sieci handlowych, firm handlowych i logistycznych, którzy mogą być zainteresowani produktami prezentowanymi na wystawie.
Aby zostać wystawcą należy wypełnić FORMULARZ
W realizację IV Kongresu Bezpieczeństwa Żywności wkładamy własne siły i środki, lecz ze względu na skalę wydarzenia liczymy na Państwa wsparcie, wierząc, że oprócz satysfakcji będzie to również wspaniała promocja i reklama Państwa firmy czy produktu.
Oferujemy możliwość zostania sponsorem: PAKIETY SPONSORSKIE.
Aby zostać sponsorem wydarzenia kliknij TUTAJ
Więcej informacji na temat kongresu i wystawy udziela:
Aleksandra Tokarz, IFS Central & Eastern Europe Office, ul. Serwituty 25, 02–233 Warszawa
Tel. 722 222 928; e‑mail: ifs-poland@ifs-certification.com
ZAPRASZAMY DO ODWIEDZENIA STRONY INTERNETOWEJ KONGRESU
http://foodcongress.org/